Information om tävlingen

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset rf önskar Finlands Scouter rf:s spejar- och explorerscouter välkomna till Grankulla där FS:s vårmästarskap i scoutfärdigheter avgörs 23.5.2015.

I scouttävlingen gäller FS:s regler för scouttävlingar som trädde i kraft 1.8.2009. Alla deltagare måste ha betalt FS:s medlemsavgift för året 2015. Under ett kalenderår kan medlemmar av patrullen representera en och samma scoutkår. Det finns ingen regions-/distriktskvot. Flickpatruller tävlar i orange serien, pojk- och blandpatruller i gröna serien. Deltagares ålder räknas: tävlingsåret minus deltagarens födelseår. Tävlingspatrullen består av scoutkårens fem 12-17 åringar vars sammanlagda ålder är högst 73 år.(reglernas förändnrigsförsök 7 §, gäller från och med 1.4.2013)

Den lila serien är avsedd för patruller som inte är lämpliga till den orange eller gröna serien på grund av t.ex. den sammanlagda åldern. Patruller i den lila serien kan bestå av 3-6 12-17 åringar som kan vara flickor, pojkar eller blandad. Den lila serien är inte en mästarskapsserie. Rutten i tävlingen är högst 9 kilometer för alla serier.

Deltagaravgift är 70€ / patrull. Avgiften innehåller övernattningar, en varmrätt och möjlighet att tvätta sigefter tävlingen. Därtill ingår inträdesbiljetten till afterpartyn vid tävlingscentret i priset.

Anmälningen öppnas 5.12.2014 och pågår till 1.5.2015. Patrullerna anmäler sig till tävlingen vie länken som finns på Rundis webbplats.

Därefter pågår efteranmälningen ända till 15.5.2015, deltagaravgiften är då 100€.

 

Ytterligare information

Tävlingsledare Pauli ”Pate” Saarikoski, Helsingin Kotkat, pate.heko@gmail.com

Tävlingsledare Anna Haavikko, Helsingin Hakatytöt

Tävlingssekreterare Anne Jurvanen, Vartiovuoren Tytöt, anne.jurvanen@gmail.com